Οργανώσεις Εξωτερικου

ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ 1η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (πλ. Βάθη, Ομόνοια, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Κουκάκι)

1η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (πλ. Βάθη, Ομόνοια, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Κουκάκι)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι αρχιτέκτονας και ζωγράφος.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων το 1990, 1994, 1998, 2006.

Βουλευτής Α’ Αθήνας 2007-2009.

Στην Αθήνα αγωνίστηκε για την •διάσωση της κατοικίας στο Κέντρο •διατήρηση των χρήσεων γης της Πλάκας •προστασία του πρασίνου στις γειτονιές • ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στην Ακαδημία Πλάτωνος • υπογειοποίηση του προαστιακού • μητροπολιτικό πάρκο Γουδή • ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του σύγχρονου πολιτισμού.

Συμμετέχει σε: Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, Εικαστικό Επιμελητήριο, Επιτροπή για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κύπρου. Σήμερα ανήκει στην Δημοκρατική Αριστερά.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 7η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (Γκύζη, Αμπελόκηποι)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
Ο Θόδωρος Μαργαρίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες. Διετέλεσε μέλος του ΚΕ της ΕΦΕΕ (1980-1986) ως ηγετικό στέλεχος του ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ. Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα ειρήνης και σε συλλογικότητες για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα. Μέχρι πρόσφατα ήταν στη ΠΓ του ΣΥΝ και μετά τη διάσπαση είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Τη περίοδο 1994-1998 ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δημοτικού ραδιοφώνου «ΑΘΗΝΑ 9,84». Σήμερα είναι μέλος της κεντρικής εκλογικής επιτροπής του συνδυασμού «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ».

ΓΑΛΑΝΑΚΗ – ΚΟΥΒΕΛΑ ΡΕΑ 7η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (Γκύζη, Αμπελόκηποι)

7η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (Γκύζη, Αμπελόκηποι)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

galanaki reaΓΑΛΑΝΑΚΗ – ΚΟΥΒΕΛΑ ΡΕΑ
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στην Αθήνα, στα χρόνια της δικτατορίας. Το έργο της έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε δεκαπέντε γλώσσες. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Κούβελα, καθηγητή Ιατρικής του Παν/μιου Πατρών, και έχουν μια κόρη

ΣΑΜΑΝΤΑΣ ΤΕΛΗΣ 7η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (Γκύζη, Αμπελόκηποι)

7η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ (Γκύζη, Αμπελόκηποι)
samantas telisΣΑΜΑΝΤΑΣ ΤΕΛΗΣ
Ο Τέλης Σαμαντάς γεννήθηκε το 1948, στα Κουντουριώτικα, πίσω από το γήπεδο του Παναθηναικού. Τέλειωσε το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και μπήκε σε συνέχεια στην Ανωτάτη Εμπορική, την οποία εγκατέλειψε για να σπουδάσει κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου. Από νωρίς ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία, στον τομέα του πολιτισμού: Περιοδικό «Σύγχρονος Κινηματογράφος», υπεύθυνος πολιτισμού στην εφημερίδα «Αυγή», υπεύθυνος δημοσιογραφικής έρευνας στην πολιτιστική εκπομπή της ΕΡΤ «Παρασκήνιο», διευθυντής σύνταξης στον «Ταχυδρόμο», διευθυντής στο περιοδικό «Το Τέταρτο», διευθυντής, για 26 χρόνια, του περιοδικού «Αθηνόραμα». Από νωρίς επίσης ασχολήθηκε με την πολιτική: μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη, στη δικτατορία του «Ρήγα Φεραίου» και σε συνέχεια στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού. Αποχώρησε διακριτικά από την άμεση πολιτική δράση στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Τώρα επανέκαμψε μέσα από τις γραμμές της Δημοκρατικής Αριστεράς, μάλλον πιστεύοντας πως «σημασία έχει τώρα τι λές»…