Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Μέσα στις δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συνθηκες,σε βάρος του Λαού και της Χώρας μας. Η κομματική οργάνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκιδας,εγκατεσταθη στα νέα της γραφεία (Δίπλα στην εφορία-Στα δυο δέντρα).

Με υψηλό βαθμό ευθύνης και κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων ξεκινάμε τον πολιτικό και κοινωνικό μας αγωνα,με την εθελοντική συνδρομή και προσφορά νέων συντρόφων και φίλων,για μια αριστερά των προτάσεων και όχι μόνο των συνθημάτων.

Περισσότερα...

Συγκρότηση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ Στερεάς Ελλάδας ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Με αντικείμενο το συντονισμό δράσης (Οργανωτικής και Εκλογικής) στο χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς σε επίπεδο περιφέρειας.

Συγκροτήθηκε το προσωρινό γραφείο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, αΑποτελούμενο από τους:

1.ΒΟΥΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Εύβοια) Τηλ 6973304191- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2.ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ ΑΛΚΗΣ (Εύβοια) Τηλ.6932838349- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3.ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Θήβα) Τηλ.6977592757

4.ΚΑΡΑΤΣΩΛΗΣ ΝΩΝΤΑΣ (Θήβα) Τηλ.6932222772- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5.ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (Λιβαδειά) Τηλ.6977440399- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6.ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Φθιωτιδα) Τηλ.6976562635

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σε ευρεια σύσκεψη μελών και φιλων της Ανανεωτικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/7, η Ιδρυτική Συνέλευση του κόμματος Δημοκρατικής Αριστεράς Λιβαδειάς .

Η σύσκεψη έγινε με την παρουσία του βουλευτή Θ.Λεβέντη.

Στην εισήγηση του αναφέρθηκε στους λόγους δημιουργίας, την χρησιμότητα, τους στόχους και τις προοπτικές ενος σύγχρονου Ευρωπαικού Αριστερού κόμματος .

Όλοι οι συμμετέχοντες ,εν ενεργεία μελη,νεοι ενδιαφερόμενοι,αλλα και παλιοί αποστασιοποιημένοι, γυναίκες και άντρες, με πηγαίο , αυθόρμητο και απελευθερωτικό λόγο κατέθεσαν τις σκέψεις τους και τον προβληματισμό τους.

Δηλώνοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία τους και την διάθεση τους να συμβάλλουν στο ελπιδοφόρο νέο εγχείρημα.

Συστήθηκε Συντονιστική Επιτροπή η οποία θα προωθήσει την δράση του κόμματος στην περιοχή μας μεχρι το Συνέδριο.

Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής:

Αργυρίου Ελένη,Εκπαιδευτικός

Καρακικές Σεραφείμ, Οδοντίατρος

Λαμπρόπουλος Γιάννης Πνευμονολόγος

Μεργούπης Δημήτρης Δικηγόρος

Τηλ.Εποικοινωνίας 6977440399 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.