Ομιλίες στην ΚΕ- Εκ,Ε.

Σημεία ομιλίας του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Ομιλία στις 12/9/2010

Θέμα: Σημεία ομιλίας του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Για ομιλία πρωθυπουργού: Όσα αισιόδοξα μηνύματα και αν προσπάθησε να δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου στο κόμμα του και στους πολίτες της χώρας με την ευκαιρία της 36επετείου της 3ης του Σεπτέμβρη καθώς και χθες με την ομιλία του στηνΔΕΘ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, η πραγματικότητα είναι τόσο κραυγαλέα και τόσο πείσμων και οι επιπτώσεις της διακυβέρνησης τόσο χειροπιαστές για τους Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να με κανένα τρόπο να εξωραϊστούν.

Περισσότερα...

Ομιλία Φώτη Κουβέλη σε συγκέντρωση του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σας χαιρετώ από βάθους καρδιάς για τη θερμή σας ανταπόκριση στο μήνυμα, στο κάλεσμα συσπείρωσης και συνδιαμόρφωσης της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ξεκινήσαμε την Κυριακή, εδώ στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα. Συναντάμε, επικοινωνούμε με χιλιάδες πολίτες που μας παροτρύνουν, μας στηρίζουν, συμπαρατάσσονται, επιδοκιμάζουν τις πολιτικές μας επιλογές. Η εντολή τους είναι να προχωρήσουμε, να ανοιχτούμε, να τολμήσουμε, να χαράξουμε διέξοδο για την κοινωνία και τη χώρα.

 

Περισσότερα...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΛΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ομιλία στις 27/6/2010
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS IMPERIAL
Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΛΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συντρόφισσες και σύντροφοι, Σας καλωσορίζω στην Πανελλαδική μας Συνδιάσκεψη, σ’ αυτή τη μεγάλη συνάντηση ελπίδας. Χαιρετίζω τους συντρόφους – συντρόφισσες που είναι εδώ σήμερα και που ήρθαν απ’ άκρη σε άκρη, από όλη την Ελλάδα, για να ανοίξουμε τους δρόμους που ονειρευτήκαμε.

Περισσότερα...