Αναφορές

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σε αναφορά του Βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με τις μακροχρόνιες μισθώσεις ανενεργών δημοτικών εκτάσεων. 

Απαντώντας σε Αναφορά (70/17.06.2014) του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη  ο υπουργός  Εσωτερικών  Αργύρης Ντινόπουλος, σχετικά με τις μακροχρόνιες μισθώσεις ανενεργών δημοτικών εκτάσεων, ανέφερε ότι:

Περισσότερα...

Αναφορά του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, ύστερα από επιστολή του Δήμου Καρύστου προς το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με τη λειτουργία του Λιμενικού Σταθμού Μαρμαρίου.

 

 

Αναφορά

Προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

                                                      

Θέμα: «Αναστολή λειτουργίας του Λιμενικού Σταθμού Μαρμαρίου»

 

Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, το με ημερομηνία 17-06-2014, έγγραφο του Δήμου Καρύστου προς τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας.  Σύμφωνα  με το Προεδρικό Διάταγμα 81 αποφασίστηκε η κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού Μαρμαρίου. Η κατάργηση των εν λόγω υπηρεσιών, θα δημιουργήσει πρόβλημα στον μεγάλο αριθμό αλιέων της περιοχής, στη μετακίνηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Καρύστου και του μεγάλου αριθμού επιβατικού κοινού καθώς πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια με Ραφήνα. Επίσης στην αρμοδιότητα του λιμενικού σταθμού περιλαμβάνεται και η άσκηση ανακριτικών αρμοδιοτήτων σχετικά με αδικήματα που τελούνται στην περιφέρεια του λιμενικού σταθμού.

Περισσότερα...

Αναφορά του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, ύστερα από επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων σχετικά με την τροποποίηση του Καταστατικού του «Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καύσιμων».

                                                                         Αναφορά

                       Προς τον  κ.   Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

 

      Θέμα : «Αυθαίρετη τροποποίηση στο ΤΕΑΠΥΚ».

 

Ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο, την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ). 

Η επιστολή αφορά στην τροποποίηση του Καταστατικού του «Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καύσιμων» («ΤΕΑΠΥΚ») του ΟΑΕΕ (A.N. 1606/1939).

Περισσότερα...