Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας Νίκης Φούντα σχετικά με το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ για το "new deal" σε ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ.

προς τον κ. Υπουργό

Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής

Περισσότερα...

Συνάντηση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, με αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Διαθέσιμων Ασφαλιστικών Ταμείων – ΟΑΕΔ Υπουργείου Εργασίας

Τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη, επισκέφτηκε χθες στη βουλή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ κ. Μακράκης Γιώργος, ο Γεν. Γρ. ΠΟΣΕ-ΙΚΑ κ. Πονηράκος Κώστας, ο Γεν. Γρ. Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων κ. Ζερβός Τάσος και αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Διαθέσιμων Υπουργείου Εργασίας κυρίες Κουζούπη Αθηνά, Πανοπούλου Χριστίνα και Αντωνίου Ευαγγελία. 

Περισσότερα...

Στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς θα δοθούν τα χρήματα των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ που προέρχονται από τις Επιτροπές της Βουλής

Με απόφαση της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, τα χρήματα που προέρχονται από τις Επιτροπές της Βουλής του μηνός Ιανουαρίου, θα κατατεθούν στον λογαριασμό 315/540365-04 της Εθνικής Τράπεζας. 

Περισσότερα...

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ με τον Saleh Muslem, πρόεδρο του Ενωτικού Δημοκρατικού Κόμματος του Δυτικού Κουρδιστάν

Ο πρόεδρος του Ενωτικού Δημοκρατικού Κόμματος του Δυτικού Κουρδιστάν, Saleh Muslem, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης και η βουλευτής Β’ Πειραιά και Κοινοβουλευτική υπεύθυνη Ευρωπαϊκών  και Εξωτερικών Θεμάτων, Μαρία Γιαννακάκη. 

Περισσότερα...

Απάντηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε αναφορά του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με τη μοριοδότηση των δημοτικών αστυνομικών.

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απάντησε στην αναφορά του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη 1962 με ημερομηνία 9/1/2014, σχετικά με καταγγελία της ΠΟΕ- ΟΤΑ για μη αξιοκρατικό σύστημα μοριοδότησης των δημοτικών αστυνομικών, που βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητα.

Περισσότερα...