Κατάλογος Ερωτήσεων

Εμφάνιση # 
Τίτλος
Ερώτηση   της βουλευτού Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούση, σχετικά με την αναγνώριση ισοτιμίας των διπλωμάτων Εμπορικού Ναυτικού Α΄τάξης με τα πτυχία των Τ.Ε.Ι, αποφοίτων ΑΕΝ  και τη διοργάνωση Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ)
Ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με παράτυπη διαδικασία σε διαγωνισμό προμήθειας υλικών της ΝΕΡΙΤ.
Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη σχετικά με την αναγκαιότητα ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού. 
Ερώτηση των βουλευτών Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη και Λάρισας Θωμά Ψύρρα σχετικά με τιςαυξημένες τιμές στις τουριστικές περιοχές, φέτος που η Ελλάδα έχει ανακηρυχτεί σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.
Ερώτηση των βουλευτών Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούση και Β' Πειραιά Μαρίας Γιαννακάκη σχετικά με την κατάργηση "σχολείου-γκέτο" για Ρομά Σοφάδων.
Ερώτηση του βουλευτή Λάρισας Θωμά Ψύρρα σχετικά με τις ελλείψεις στα μέσα δασοπυρόσβεσης εν μέσω θέρρους. 
Ερώτηση των βουλευτών Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη - Αικατερινάρη και Β' Θεσσαλονίκης Κατερίνας Μάρκου σχετικά με τις επικίνδυνες "αρρυθμίες" στα νοκομεία της Περιφέρειας. 
Ερώτηση της βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας Νίκης Φούντα σχετικά με την εφαρμογή διατάξεων του "Καλλικράτη" για την ένταξη των Κοινοτήτων Γαλατά και Περιθωρίου στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Ερώτηση των βουλευτών Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη Αικατερινάρη και Αχαϊας Νίκου Τσούκαλη σχετικά με την υπερφολόγηση των πολιτών χωρίς τα αναμενόμενα έσοδα για το κράτος.
«Μέτρα για τις αρνητικές συνέπειες της τουριστικής δραστηριότητας στη θάλασσα και ιδιαίτερα των συνεπειών από τη χρήση των σκαφών αναψυχής και των περιβαλλοντικών πιέσεων που ασκούν »
Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη σχετικά με τη φορολόγηση των Ελλήνων του εξωτερικού.
Ερώτηση του βουλευτή Α' ΑΘήνας Γιάννη Πανούση σχετικά με τις οδηγίες κινητικότητας Υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δυνάμει του αριθ. 90 του Ν.4172/2013 
Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη - Αικατερινάρη σχετικά με την εγκατάλειψη των αρχαιολογικών χώρων. 
Ερώτηση της βουλευτού Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούση σχετικά με την αναγνώριση από το ΣΑΕΠ επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης τρίτων χωρών που παρέχονται από κολέγια αντίστοιχα.
Ερώτηση της βουλευτού Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούση σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες εξετάσεις πιστοποίησης στους υπολογιστές.
Ερώτηση της βουλευτού Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούση σχετικά με τα μέτρα για τις αρνητικές συνέπειες της τουριστικής δραστηριότητας στη θάλασσα.
Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της ΠΕ Πρέβεζας - Άρτας.
Ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση και Μ. Γιαννακάκη σχετικά με την κατάργηση σχολείου-γκέτο για Ρομά Σοφάδων.
Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη - Αικατερινάρη σχετικά με την εμπορευματοποίηση αρχαιολογικών ανασκαφών στην Αρχαία Μεσσήνη
Ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ
Κατάθεση ερωτήσεων προς τον Υπουργό Παιδείας, για τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ) και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία
Eρώτηση της βουλευτού ΔΗΜΑΡ Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούση σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα υποδοχής μεταναστών και προσφύγων (ΚΕΠΥ)
Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη - Αικατερινάρη  με την υστέρηση των ελληνικών εξαγωγών. 
Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της ΠΕ Πρέβεζας και Άρτας. 
Ερώτηση του βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με τα ελλείμματα των Ασφαλιστικών Ταμείων
Ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τους ανενεργούς λογαριασμούς, καθώς επίσης και για την εποπτεία εκ μέρους της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ερώτηση των βουλευτών Επικρατείας Σπύρου Λυκούδη και Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι των γηροκομείων Αργοστολίου και Ληξουρίου στην Κεφαλονιά.
Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Ασημίνας Ξηροτύρη Αικατερινάρη σχετικά με την αδικαιολόγητη στην εφαρμογή του μέτρου του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος
Ερώτηση της βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας Νίκης Φούντα σχετικά με τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου
Ερώτηση της βουλευτού Α' Πειραιά Μαρίας Ρεπούσησχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.