Στην περιοχή σου

5.ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

5.ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ    
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δημητρακάς Παναγιώτης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     
     
Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ    
ΚΕΝΤΡΟ-ΑΝΩ ΠΟΛΗ Μήλιας Γιώργος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ε' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Αγγέλου Δημήτρης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Μιχαλάκης Αντώνης mihalakis@selectbakery.gr
ΤΟΥΜΠΑ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ Βλάχος Μάρκος actes@otenet.gr
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Ακριτίδης Σταύρος s Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΥΟΣΜΟΣ Μιχαλάκης Αντώνης mihalakis@selectbakery.gr
ΝΕΑΠΟΛΗ-ΣΥΚΕΕΣ Γεωργιάδης Χρήστος privato2009@gmail.com
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Κουταλιανός Θέμις koutalianos@hol.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ Ζορκάδης Βαγγέλης evzorkadis@yahoo.gr
     
Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ    
ΛΑΓΚΑΔΑΣ Δράγας Αδάμ adamdragas@gmail.com
ΛΑΓΚΑΔΑΣ Φωτιάδης Ζαφείρης zfotiadis@ote.gr
ΠΥΛΑΙΑ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ Γραικούσης Νίκος graiknik@otenet.gr
ΔΕΛΤΑ Βογιατζής Μιλτιάδης vogiatzis@3cltd.gr
ΘΕΡΜΗ Τσαρουχά Καίτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Τσαρουχά Καίτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Φωτιάδης Ζαφείρης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ Δράγας Αδάμ adamdragas@gmail.com
ΒΟΛΒΗ Δράγας Αδάμ adamdragas@gmail.com
     
ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ζορκάδης Βαγγέλης evzorkadis@yahoo.gr
     
ΣΕΡΡΕΣ    
ΣΕΡΡΕΣ Φωτίου Βαγγέλης - Αγγελος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     
     
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Λασκαρίδης Πανταζής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     
ΚΙΛΚΙΣ    
ΚΙΛΚΙΣ Σπίγκος Χρήστος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Σιαφάρα Αγάπη agapisiaf@hotmail.gr
     
ΠΕΛΛΑ Σαπουτζής Χρήστος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     
ΗΜΑΘΙΑ    
ΒΕΡΟΙΑ

Ακριβόπουλος Λεωνίδας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΑΟΥΣΑ Τσέλιος Σταύρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     
ΠΙΕΡΙΑ    
ΚΑΤΕΡΙΝΗ Τσιρόπουλος Λεωνίδας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.